Over Codera bvba

Sedert 1972 hebben wij het voor U

"De Kiene Keuken" van Codera bvba in dienst van de vakhandel voor keuken-en bakmateriaal. Een steeds zeldzamer gegeven in deze sector.

Codera bvba heeft al die tijd een aparte plaats ingenomen als vertrouwenspersoon tussen topfabrikanten en de betere vakhandel. Danzij meer dan 45 jaren ervaring zijn wij goed geplaatst om de retailer en blogger te adviseren en samen met hen na te gaan welke artikelen het best scoren bij hun klanten, wat die zoeken en verwachten van hoogwaardige producten. Een steeds variĆ«rend productengamma dat mag gezien worden.

Ontdek ons uitgebreid gamma

Als exclusief ondernemer met vaste waarden zoals het bakassortiment van de merken GOBEL, PATISSE en TALA, het Oostenrijkse RIESS-KELOMAT voor Inox en Emailkookpotten, het Franse BAUMALU Kookpotten-en keukenassortiment en TELLIER gamma voor de (semi-)professionele kok met 3 merken als LaBonneGraine, YooCook, Combrichon, STUDIO COOK wanneer het om zeer gezond&stoom-koken gaat, de Keukenhulpen van de Duitse fabrikant GEFU en KARL WEIS, de bar-en wijnartikelen van het spaanse merk VIN BOUQUET, beschikken wij over een volledig assortiment in diverse prijsklassen. Ook kruiding worden niet vergeten via FRESH MILL en PLATE SPACERS  zorgen voor een goeie organisatie en meer plaats in de keuken. Met het merk COBB scoren we ook heel goed wanneer de BBQ-hitte toeslaat en met SALTER wanneer we moeten wikken&wegen.

Op die manier kunnen wij de winkeliers niet alleen optimaal adviseren bij hun aankopen, maar zijn wij ook in staat om hen met een gamma van gemiddeld 10.000 artikelen bij te staan om hun klanten maximaal te bedienen. Met oog voor knappe vormgeving en eigenheid die elke moderne, hedendaagse keuken een aparte uitstraling geeft.

Nieuwe website

In het jaar dat Codera 45 werd sloten wij aan bij de club van de webshopvedettes  ;-) 

Wij lanceerden deze vernieuwde website met bijhorende webshop zodat de retailer 7/7 ons uitgebreide gamma kan bekijken en zich erdoor kan laten inspireren. De website geeft toegang tot recepten die oa samengesteld en uitgetest werden door onze fabrikanten, er zijn blogverhalen en video's die kunnen aanmoedigen om iets nieuw(s) uit te proberen of met meer vertrouwen te verkopen. We laten ook zien welke folders onze retailers kunnen aanvragen om aan hun klanten door te geven als geheugensteuntje.