Over Codera bv

Sedert 1972 hebben wij het voor U

Codera bv in dienst van de vakhandel voor keuken -en bakmateriaal. Een steeds zeldzamer gegeven in deze sector.

Codera bv heeft al die tijd al een aparte plaats ingenomen als vertrouwenspersoon tussen topfabrikanten en de betere vakhandel. Dankzij meer dan 49 jaren ervaring zijn wij goed geplaatst om de retailers en de bloggers te adviseren en samen met hen na te gaan welke artikelen het best scoren bij hun klanten, wat die zoeken, wat die verwachten van hoogwaardige producten.
Een steeds variƫrend productengamma dat mag gezien worden.

Ontdek ons uitgebreid gamma

Als exclusief ondernemer met vaste waarden zoals het bakassortiment van de merken GOBEL, PATISSE, FOLKROLL en TALA, het Oostenrijkse RIESS- Emailkookpotten, het Franse EMILE HENRY Kook-en keukenassortiment, en TELLIER gamma voor de (semi-)professionele kok, de Keukenhulpen van het Duitse GEFU en KARL WEIS, de bar-en wijnartikelen van het spaanse merk VIN BOUQUET, de ToGo-artikelen van het spaanse NERTHUS, de weegschalen van SALTER, beschikken wij over een volledig assortiment in diverse prijsklassen. Daarenboven is codera bv ook nog agent voor de deense fabrikant van zeer kwalitatieve kookpotten, pannen, drinkflessen en messen van SCANPAN.

Op die manier kunnen wij de winkeliers niet alleen optimaal adviseren bij hun aankopen, maar zijn wij ook in staat om hen met een gamma van gemiddeld 10.000 artikelen bij te staan om hun klanten maximaal te bedienen. Met oog voor knappe vormgeving en eigenheid die elke moderne, hedendaagse keuken een aparte uitstraling geeft.

Nieuwe website

In het jaar dat Codera bv 45 jaar werd sloten wij aan bij de club van de webshopvedettes  ;-) 

Wij lanceerden deze vernieuwde website met bijhorende webshop zodat de retailer 7/7 ons uitgebreide gamma kan bekijken en zich erdoor kan laten inspireren. De website geeft toegang tot recepten die oa samengesteld en uitgetest werden door onze fabrikanten, er zijn blogverhalen en video's die kunnen aanmoedigen om iets nieuw(s) uit te proberen of met meer vertrouwen te verkopen. We laten ook zien welke folders onze retailers kunnen aanvragen om aan hun klanten door te geven als geheugensteuntje.